Marhuľový džem vyrobený na južnej Morave.
Domáci džem vyrobený priamo v Novom sade v Troskotovicich.
Na 100 g džemu sa použilo 85 g ovocia.
Jablkový lekvár vyrobený na južnej Morave
Na 100 g povidiel sa použilo spolu 330 g jabĺk.
Spracované priamo v sade hneď po zbere.
Rakytníková šťava 100% pestovaná na južnej Morave.
Vyrába sa priamo v sade lisovaním rakytníka hneď po zbere za studena bez ďalšej úpravy, čo dodáva šťave jedinečnú chuť.
Ocenená 3. miestom na FLORA Olomouc CZ v roku 2021.
Výberový džem z čínskeho hlohu vyrobený v Novom Sade.
Na 100 g výrobku sa spotrebuje 85 g ovocia.
Kvalita zaručená výrobou džemu priamo v sade.
Džem zo sliviek vypestovaných v Novom sade v Troskotovicich.
Na 100 g výrobku sa použilo 80 g ovocia.
Kvalita výroby je zaručená výrobou džemu priamo v sade.
Rakytníková šťava 100% pestovaná na južnej Morave.
Vyrába sa priamo v sade lisovaním rakytníka hneď po zbere za studena bez ďalšej úpravy, čo dodáva šťave jedinečnú chuť.
Ocenená 3. miestom na FLORA Olomouc CZ v roku 2021.
Slivkový lekvár sa pripravuje pomalým varením 24 - 28 hodín.
Na 100 gramov slivkového lekváru sa použilo 320 gramov čerstvých sliviek.
Bez pridaného cukru alebo iných prísad.
Džem vyrobený z rakytníkovej šťavy z Podpálaví.
Vitamínová bomba v pohári.
Na 100 g výrobku sa použilo celkovo 66 g ovocia.
Kvalita nášho rakytníka bola ocenená na výstave FLORA Olomouc v roku 2021.